Varning för politisk inkorrekthet och grymma generaliseringar

Just nu är jag så fruktansvärt jävla trött på män. Nej, jag borde verkligen inte kollektivisera dem och dra alla över samma kam, men nu tänker jag göra det i alla fall.

Varenda gång jag ska backa ut från en trång parkeringsplats, varenda gång jag ska backa med släp eller husvagn, så nog fan står det en karl där och viftar. Ska jag lägga till med båten står det alltid en karl och vinkar och ska hjälpa mig att förtöja. En helt okänd eller en kompis – det spelar ingen roll. Småpratar jag lite om att jag ska köpa en kylbox, eller var närmsta bra strand kan tänkas vara eller vad det ska bli för väder imorrn – nog fanken står det en man där och Vet Bäst. Han har inga åsikter, han är inte intresserad av ett samtal, han vet ju hur det är, punkt.

Varifrån kommer det här? När får de lära sig det här svintradiga beteendet? Att 60-plussare lillagummar mig kan jag kanske ha lite överseende med, även om jag hatar det med, men män i min egen ålder?

Just nu vill jag ta fru och dotter och åka till något separatistiskt kollo någonstans. Plus för bra badmöjligheter och lite jävla lugn och ro.

Advertisements

3 thoughts on “Varning för politisk inkorrekthet och grymma generaliseringar

  1. Jag har inte så många erfarenheter som du tror jag, men jag har definitivt varit med om män som envisas med att vifta i parkeringssituationer. Numera väljer jag att ignorera dem, eftersom jag inte har en aning om deras plan, medan jag vet exakt hur min egen ser ut.

  2. Men lilla gumman, menar du att du klarar det där själv, vad DUKTIG du är! *kräks lite* Man blir så less på sånt där. Jag fattar inte heller riktigt när de får lära sig att bete sig så. Eller jo, det gör jag nog, de skolas in i att de är aningen bättre redan från barnsben.

    Utan att skämmas kan jag t ex säga att jag kör bil bättre än min sambo. Om vi säger så här, när vi åkte till sjukhuset när vårt barn skulle födas satt jag med värkar och guidade honom genom en fickparkering 😉

  3. Åk till Kvinnohöjden i Dalarna! Skog, bad, kvinnor och garanterat mansfritt 🙂 Jag blev djävulskt trött på män när vi åkte tåg till Malmö i lördags, ett stort mansgäng satt och VRÅLADE intill oss, drog beiga skämt, flabbade, bredde ut sig och tog plats. På ett sätt som kvinnor definitivt aldrig skulle göra. Manlighet = neutralt och eftersträvansvärt = ehh näe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s